Allemaal nieuws

Na een heel heftig jaar voor mijn gezin – waarin ik genoeg heb beleefd om 3 dikke boeken te schrijven, maar ja, tijdgebrek hè… – ben ik er weer helemaal! Helemaal? Yep! En wel onder de nieuwe naam “Schrijfbureau Confrontaal”.

Naast het oude-vertrouwde schrijfcoachingstraject en redactie van je manuscript (of andere teksten), bied ik nu ook losse schrijfcoachsessies van een uur. Weet je even niet hoe je verder moet? Heb je een specifieke schrijfvraag? Wil je ondersteuning, maar niet gedurende je hele schrijfproces? Dan is zo’n korte sessie misschien wat voor jou!

Ondertussen werk ik in rustig tempo aan een schrijfboek. O ja, daar zijn er al zo veel van, maar ik beweer dat mijn concept er nog niet is.

In de tijd die ik over heb – en dat is niet veel, want ik heb ook nog een groot gezin – ben ik bezig een schrijfworkshop voor kinderen op te zetten.

En er is nog meer nieuws! Want naast mijn eigen Schrijfbureau werk ik ook als OSMS-schrijfcoach (voor Online Schrijfschool Marjon Sarneel). Ik verzorg voor verschillende cursussen – samen met twee andere schrijfcoaches – de feedback. Ontzettend leuk om te doen! Kijk vooral eens rond bij het cursusaanbod, misschien zit er wat leuks voor je tussen en wie weet zie ik je daar!

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s